1.9.11

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ επιμένουν Ισπανικά

Σας  παρουσιάζουμρ τους «ισπανικούς» στόχους ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΑΕΚ, όπως παρουσιάστηκαν από τον Τύπο της Ισπανίας. Ποιοι ήρθαν και ποιοι όχι. Δείτε τίτλους και ρεπορτάζ από 11 διαφορετικές εφημερίδες (φωτογραφίες)


Δείτε τα ρεπορτάζ για Γέστε, Μαρκάνο, Κοστάνσο, Κουίνσι, Τοτσέ, Κάλα, Χοσέ Κάρλος, Ντίντακ, Κάστρο, Βάργκας και Ορμπάιθ, όπως παρουσιάστηκαν από τον ισπανικό Τύπο.


Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε χθες, το βράδυ της 31ης Αυγούστου. Οι τρεις μεγάλες ομάδες του «λεκανοπεδίου», Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, έκαναν τις κινήσεις τους για να γεμίσουν τα ρόστερ τους και να ισχυροποιηθούν σε θέσεις όπου υπήρχαν αγωνιστικά κενά. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι παίκτες που αποκτήθηκαν, προέρχονται από την Ισπανία.

Αναμενόμενο, αφού Βαλβέρδε, Χιμένεθ και Φερέιρα γνωρίζουν πολύ καλά την συγκεκριμένη αγορά και εμπιστεύονται παίκτες που είτε έχουν συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, είτε τους έχουν αντιμετωπίσει ως αντίπαλους κατά την παραμονή τους στην Ισπανία. Μια ολόκληρη ενδεκάδα συμπληρώνουν οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους ασχολήθηκε σοβαρά το «ΠΟΚ» φέτος το καλοκαίρι. Οι 9 από αυτούς ήρθαν τελικά στην Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιποι 2 προτίμησαν την παραμονή τους στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Ολυμπιακός έχει τη «μερίδα του λέοντος», αφού απέκτησε 4 παίκτες (συνυπολογίζουμε και τον Κοστάνσο, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Αλαβές), ακολουθεί η ΑΕΚ με 3 και συμπληρώνει την τριάδα ο Παναθηναϊκός με 2. Με χρονολογική σειρά, οι 11 παίκτες που απασχόλησαν τους τρεις «μεγάλους» ήταν οι: Ντίντακ, Κοστάνσο, Μαρκάνο, Κάλα, Χοσέ Κάρλος, Τοτσέ, Κουίνσι, Γέστε, Κάστρο, Βάργκας και Ορμπάιθ.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου σχετικά με την «ισπανική» ενδεκάδα που απασχόλησε τη μεταγραφική επικαιρότητα. Τίτλοι, φωτογραφίες, λεζάντες και σχόλια από 11 διαφορετικές ισπανικές εφημερίδες που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη τη γεωγραφία της χώρας.

1. Ντίντακ Βιλά (Μίλαν – Εσπανιόλ, 31-5-2011)


Ο Ντίντακ ήταν από τους πρώτους παίκτες που απασχόλησαν τον Ολυμπιακό στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Ο Καταλανός αριστερός μπακ που τον περασμένο Ιανουάριο πουλήθηκε από την Εσπανιόλ στη Μίλαν, αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Βαλβέρδε για το αριστερό άκρο της άμυνας μετά την αναχώρηση του Ραούλ Μπράβο. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν στα μέσα Μαΐου, όμως στις 30 του μήνα ο παίκτης αποφάσισε να πάει δανεικός στην πρώην του ομάδα (Εσπανιόλ) και να συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβισιόν.


Η καταλανική «Mundo Deportivo» στο φύλλο της 31ης Μαΐου και με τίτλο «ο Ντίντακ επιστρέφει», έγραψε σχετικά: «ο αριστερός μπακ θα παίξει δανεικός από τη Μίλαν στην Εσπανιόλ για την επόμενη σεζόν χωρίς οψιόν αγοράς. Ο παίκτης επέλεξε την Εσπανιόλ αντί του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος της Βαρκελώνης θα πληρώσει μόνο το συμβόλαιο του παίκτη, χωρίς να δώσει επιπλέον χρήματα στη Μίλαν».

2. Φράνκο Κοστάνσο (Βασιλεία – Ολυμπιακός, 11-6-2011)


Μετά την οριστική αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη από την ενεργό δράση και το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Ούρκο Πάρδο, ο Ολυμπιακός έψαξε στην ευρωπαϊκή αγορά για τερματοφύλακα. Ο Φράνκο Κοστάνσο της Βασιλείας κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος για την «ερυθρόλευκη» εστία και η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές επισημοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου. Ο Αργεντίνος «πορτέρο» μπορεί να ήρθε στην Ελλάδα από την Ελβετία, όμως το πέρασμά του από την Αλαβές τη σεζόν 2005-06 τον κατατάσσει ανάμεσα στους έχοντες «ισπανικό παρελθόν».


Η βασκική εφημερίδα της Βιτόρια, «Diario de Noticias de Álava» – όπου εδρεύει η πρώην ομάδα του Κοστάνσο, Αλαβές – δημοσίευσε στις 11 Ιουνίου την είδηση της μεταγραφής με τον τίτλο «ο Κοστάνσο προσγειώθηκε στην Αθήνα για να γίνει ο καινούργιος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού», συμπληρώνοντας ότι «ο Αργεντίνος θα υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων με τον κυρίαρχο του ελληνικού πρωταθλήματος».

3. Ιβάν Μαρκάνο (Βιγιαρεάλ – Ολυμπιακός, 16-6-2011)


Μετά τη χαμένη υπόθεση του Ντίντακ, ο Βαλβέρδε κατέληξε στην περίπτωση του Ιβάν Μαρκάνο ως αντικαταστάτη του Μπράβο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Txingurri γνώριζε τον παίκτη – που αγωνίζεται και στη θέση του στόπερ – από τη θητεία του στη Βιγιαρεάλ (2009-10) και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τη Βιγιαρεάλ για να τον πάρει δανεικό. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε τηλεφωνικά με τον Ιβάν, τον έπεισε και στη συνέχεια επήλθε και η συμφωνία ανάμεσα στους δυο συλλόγους (15-6-2011).


Η αθλητική εφημερίδα της Βαλένθια, «Superdeporte», κυκλοφόρησε στις 16 Ιουνίου με την είδηση της συμφωνίας και τίτλο «ο Μαρκάνο δεν είναι πια εδώ». Η «Superdeporte» αφού αναφέρθηκε στη συνεργασία Βαλβέρδε και Μαρκάνο στη Βιγιαρεάλ, συμπλήρωσε στον υπέρτιτλο: «Η παρουσία του Βαλβέρδε και η δυνατότητα να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν οι δυο σημαντικότεροι λόγοι που έπεισαν τον παίκτη να υπογράψει στον Ολυμπιακό».


Την είδηση δημοσίευσε και η τοπική πολιτική εφημερίδα του Λεβάντε, «El Periódico Mediterráneo» με τίτλο «ο Ιβάν Μαρκάνο θα αγωνιστεί δανεικός την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα» και χτύπημα «προορισμός του αμυντικού είναι ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε, του Φουστέρ και του Ιμπαγάσα».

4 & 5. Κάλα & Χοσέ Κάρλος (Σεβίγια – ΑΕΚ, 6-7-2011)


Τους βάλαμε «πακέτο», αφού εκτός του γεγονότος ότι αμφότεροι ήταν παίκτες της Σεβίγια και πέρυσι είχαν αγωνιστεί ως δανεικοί στην Καρταχένα, ήρθαν παρέα στην Αθήνα, υπέγραψαν μαζί και παρουσιάστηκαν δίπλα – δίπλα από την ΑΕΚ. Στην προσπάθειά του να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του, ο Μανόλο Χιμένεθ απευθύνθηκε καταρχήν στο «σπίτι» του. Οι άψογες σχέσεις του τόσο με τον Ντελ Νίδο, όσο και με τον Μόντσι, διευκόλυναν τις κινήσεις του και έτσι μπόρεσε να πάρει το «οκ» για τον δανεισμό ενός χρόνου (χωρίς οψιόν αγοράς) του αμυντικού της Σεβίγια, Χουάν Κάλα.


Παράλληλα, όταν η ομάδα του Νερβιόν άφησε ελεύθερο τον Χοσέ Κάρλος, ο Χιμένεθ τον «έψησε» και απέσπασε το «ναι» του Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο ενός χρόνου με την «Ένωση». Οι δυο παίκτες έφτασαν μαζί στην Αθήνα, υπέγραψαν και παρουσιάστηκαν επίσημα στις 5 Ιουνίου. Την επόμενη μέρα, η είδηση δημοσιεύτηκε στις τοπικές εφημερίδες της Σεβίλλης.


Εδώ βλέπουμε τα ρεπορτάζ της αθλητικής «Estadio Deportivo» και της πολιτικής «Diario de Sevilla». Η «Estadio» είχε τίτλο «Χοσέ Κάρλος και Κάλα, οι νέοι πολεμιστές του Χιμένεθ», ενώ η «Diario» έγραψε ότι «παρουσιάστηκαν Χοσέ Κάρλος και Κάλα», συμπληρώνοντας πως «η παρουσία του Χιμένεθ ήταν ο σημαντικότερος λόγος που τους έφερε στην ΑΕΚ».

6. Χοσέ Τοτσέ (Καρταχένα – Παναθηναϊκός, 19-7-2011)


Ο Παναθηναϊκός άργησε να ξεκινήσει τις μεταγραφικές του κινήσεις, κυρίως επειδή απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν αυτές, ήταν η πώληση του Σισέ. Και ο Φερέιρα – μετά τους Βαλβέρδε και Χιμένεθ – «έριξε τα δίχτυα» του στην ισπανική αγορά με πρώτο στόχο να αναπληρώσει το κενό που άφησε πίσω του ο Γάλλος στράικερ. Ο εκλεκτός βρέθηκε στην Σεγούντα Ντιβισιόν και την Καρταχένα. Ο Τοτσέ, «προϊόν» των ακαδημιών της Ατλέτικο και με πολύχρονη πορεία στη Β’ κατηγορία της Ισπανίας, είπε τελικά «όχι» στις προτάσεις των Λεβάντε και Σανταντέρ, επιλέγοντας τους «πράσινους» και την προοπτική να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Την επόμενη της άφιξής του στην Ελλάδα (18-7-2011), η τοπική εφημερίδα της Μούρθια (τόπου καταγωγής του παίκτη), «La Verdad de Murcia», δημοσίευσε την είδηση με τον τίτλο «ο Τοτσέ ξεσηκώνει την Ελλάδα με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο συμφώνησε για συμβόλαιο τριών χρόνων».


Μια ημέρα αργότερα και αφού ο Τοτσέ είχε ήδη παρουσιαστεί επίσημα από τον Παναθηναϊκό, η τοπική εφημερίδα της Καρταχένα, «La Verdad de Cartagena», δημοσίευσε με τη σειρά της τη συμφωνία του πρώην παίκτη της Καρταχένα (2009-11) με τίτλο τη δήλωση του Ισπανού επιθετικού: «Το να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μια επιλογή που δεν μπορούσα να αρνηθώ».

7. Κουίνσι Αμπέγιε (Αλ Σαντ – Παναθηναϊκός, 21-7-2011)


Σχεδόν μαζί με τον Τοτσέ, ο Φερέιρα επέλεξε ακόμα έναν παίκτη από το ισπανικό πρωτάθλημα, με τον οποίο μάλιστα συνεργάστηκε στη διάρκεια της περασμένης σεζόν στη Μάλαγα. Ο εκλεκτός για να αντικαταστήσει τον «φευγάτο» και προβληματικό Γκοβού ήταν ένας Γκανέζος με ολλανδικό διαβατήριο, ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε. Ο Κουίνσι, που στα νιάτα του πέρασε από την Άρσεναλ, αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Μάλαγα από την Αλ Σαντ του Κατάρ, στην οποία ανήκει από το 2010.


Τα κατορθώματα του Κουίνσι στη Μάλαγα (εφάμιλλα αυτών του Γκοβού) και οι κακές εντυπώσεις που άφησε με την εξαφάνισή του από την ομάδα της Ανδαλουσίας, δεν εμπόδισαν την τοπική εφημερίδα «La Opinión de Málaga» να δημοσιεύσει στις 21 Ιουλίου την είδηση της απόκτησης του Γκανέζου από τον Παναθηναϊκό με τον «στεγνό» τίτλο «ο Κουίνσι θα αγωνιστεί ως δανεικός στον ελληνικό σύλλογο».

8. Φραν Γέστε (Αλ Βασλ – Ολυμπιακός, 23-7-2011)


Η προχωρημένη ηλικία του Ιμπαγάσα (κοντεύει τα 35) και οι αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, έκαναν τον Βαλβέρδε να αναζητήσει έναν παίκτη ανάλογων χαρακτηριστικών, ώστε να έχει ένα πρόσθετο «όπλο» στο ρόστερ. Ο Ερνέστο σκέφτηκε τον παλιό του παίκτη στην Αθλέτικ, Φραν Γέστε, ο οποίος μετά από 10ετή παραμονή στο Μπιλμπάο, αναζήτησε το καλοκαίρι του 2010 τα «πετροδόλαρα» της Αλ Βασλ, ομάδας του Ντουμπάι. Η έλευση φέτος το καλοκαίρι του Ντιέγο Μαραντόνα στον αραβικό πάγκο, διευκόλυνε την αναχώρηση του Γέστε, αφού ο «πελούσα» δεν τον υπολόγιζε στα σχέδιά του. Έτσι, ο Φραν βρέθηκε στην Ελλάδα και συμφώνησε με τον Ολυμπιακό.


Η είδηση δημοσιεύτηκε σε όλες ανεξαιρέτως τις εφημερίδες της Ισπανίας, αφού το όνομα και το ταλέντο του Γέστε έχουν γράψει ιστορία στα ισπανικά γήπεδα. Ο Τύπος της Χώρας των Βάσκων, όπως ήταν φυσικό, είχε τα πιο εκτεταμένα ρεπορτάζ για τη μεταγραφή του Φραν. Η βασκική έκδοση της «Mundo Deportivo» κυκλοφόρησε την επόμενη της άφιξης του παίκτη στην Ελλάδα (21-7-2011) με τίτλο «ο Φραν Γέστε έφτασε χθες στην Αθήνα και σήμερα υπογράφει στον Ολυμπιακό» και χτύπημα «θα τεθεί ξανά υπό τις διαταγές του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ θα βρει και μεγάλο αριθμό από πρώην ποδοσφαιριστές της ισπανικής Λίγκας».


Μια μέρα αργότερα, στις 23 Ιουλίου, η «Mundo Deportivo» δημοσίευσε και την είδηση της υπογραφής και παρουσίασης του Βάσκου από τους «ερυθρόλευκους» με τίτλο «ο Γέστε έτοιμος για τις προκλήσεις του Ολυμπιακού» και υπέρτιτλο «ο παίκτης βλέπει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Βαλβέρδε ως ένα βήμα προς τα μπροστά στην καριέρα του».


Αλλά και η μεγάλη πολιτική εφημερίδα της Χώρας των Βάσκων, «Deia», ακολούθησε την πορεία των επαφών του Ολυμπιακού με τον Γέστε, δημοσιεύοντας εκτεταμένα ρεπορτάζ. Όταν έγινε γνωστή η αρχική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών (18-7-2011), η «Deia» κυκλοφόρησε με τίτλο «ο Ολυμπιακός παίρνει τον Γέστε στη δεύτερη προσπάθεια», υπέρτιτλο «το σμίξιμο δυο πρώην ερυθρόλευκων» (σ.σ. τα χρώματα της Μπιλμπάο) και χτυπήματα: «ο ελληνικός σύλλογος προσπάθησε και πέρυσι να αποκτήσει τον αριστεροπόδαρο, προσφέροντας τα ίδια χρήματα με την Αλ Βασλ» και «η παρουσία του Βαλβέρδε υπήρξε το κλειδί στη διαπραγμάτευση, ώστε ο Γέστε να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».


Η «Deia» φιλοξένησε στις 23 Ιουλίου και την είδηση της επίσημης παρουσίασης του Γέστε από τον Ολυμπιακό με τίτλο τη δήλωσή του «αν βρίσκομαι εδώ, είναι λόγω του Βαλβέρδε» και χτύπημα: «ο παίκτης θεωρεί ότι η παραμονή του στον Ολυμπιακό θα σημαίνει βήμα προόδου για τον ίδιο».

9. Αντρέ Κάστρο (Πόρτο – Σπόρτινγκ Χιχόν, 18-8-2011)


Μετά τους Τοτσέ και Κουίσι, ένας ακόμα παίκτης που αγωνίστηκε στην Πριμέρα, απασχόλησε τον Παναθηναϊκό. Ο συμπατριώτης του Φερέιρα, Αντρέ Κάστρο, που τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός από την Πόρτο στην Σπόρτινγκ αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, υπήρξε ο στόχος των «πράσινων» για τη θέση του 8αριού. Αντίπαλος στη διεκδίκηση του 23χρονου χαφ υπήρξε η Χιχόν που ήθελε εναγωνίως να ανανεώσει τον δανεισμό του. Όπλο στην διαπραγμάτευση για τον ΠΑΟ, οι καλές σχέσεις του Φερέιρα με την πρώην ομάδα του, αντίθετα, όπλο για τους Ισπανούς, η θέληση του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει στη Χιχόν.


Τελικά η Σπόρτινγκ εκμεταλλεύτηκε την αργοπορία του Παναθηναϊκού που περίμενε πρώτα να «ξεφορτωθεί» κάποιον εκ των Πλεσί και Μπουμσόνγκ, πρόσφερε και επιπλέον χρήματα (πέραν του συμβολαίου) στην Πόρτο και πήρε το πολυπόθητο «ναι» των Πορτογάλων για την ανανέωση του παίκτη. Την επόμενη μέρα (18-8-2011), η τοπική εφημερίδα «La Voz de Asturias» κυκλοφόρησε με τίτλο τη δήλωση του Κάστρο «είμαι άνθρωπος με αρχές και λόγο» και υπέρτιτλο «έχοντας ανανεώσει για μια ακόμα σεζόν τον δανεισμό του στη Χιχόν, ο μέσος από την Πορτογαλία μιλάει για όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες και αναγνωρίζει ότι ο μοναδικός του στόχος ήταν να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα».

10. Φαμπιάν Βάργκας (Αλμερία – ΑΕΚ, 26-8-2011)


Μετά τις απώλειες των Μίτσελ και Ντιόπ, η ΑΕΚ προσπάθησε να αναπληρώσει τα κενά που δημιουργήθηκαν στις θέσεις του κέντρου. Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε την υπόθεση πάνω του και τελικά κατέληξε στον Φαμπιάν Αντρές Βάργκας που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλμερία. Ο Κολομβιανός χαφ που στο παρελθόν έχει περάσει και από την Μπόκα Τζούνιορς, έμεινε ελεύθερος από την Αλμερία που υποβιβάστηκε στην Σεγούντα Ντιβισιόν, ήρθε στην Ελλάδα στις 25 Αυγούστου και μια μέρα αργότερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (1+1) με την «Ένωση».


Εδώ δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια αναφορά στην μεταγραφή του παίκτη, αφού η τοπική εφημερίδα «La Voz de Almeria» δεν ασχολήθηκε καθόλου στο ρεπορτάζ της με το θέμα! Για να μην αφήσουμε όμως παραπονεμένο τον Κολομβιανό, παραθέτουμε την είδηση της αποδέσμευσής του από την Αλμερία, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο site της μαδριλένικης «As» στις 30 Αυγούστου με τον τίτλο «η Αλμερία επιτρέπει τη μετακίνηση του Βάργκας στην ΑΕΚ».

11. Πάμπλο Ορμπάιθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ολυμπιακός, 31-8-2011)


Μόλις την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την 12η και τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του, αποκτώντας από την Μπιλμπάο δανεικό για ένα χρόνο τον Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο αρχηγός της Αθλέτικ που δεν βρισκόταν στα σχέδια του Μπιέλσα για τη νέα περίοδο, πήρε την απόφαση να ξενιτευτεί στα 32 του, βρίσκοντας στην Ελλάδα έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Γέστε και έναν πρώην προπονητή του, τον Ερνέστο Βαλβέρδε.


Οι εφημερίδες της Χώρας των Βάσκων παρακολούθησαν από κοντά όλη την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπιλμπάο με καθημερινά εκτενή ρεπορτάζ. Τη μέρα που ο παίκτης παρουσιάστηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους» (31-8-2011), η «Mundo Deportivo» κυκλοφόρησε στο πρωτοσέλιδό της με τίτλο «κατευθείαν για την Ελλάδα» και χτυπήματα: «ο Ορμπάιθ έφτασε χθες βράδυ στην Αθήνα και σήμερα θα παρουσιαστεί» και «ο παίκτης από τη Ναβάρα θα αγωνιστεί δανεικός μέχρι τον επόμενο Ιούνιο στον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε».


Στο σχετικό ρεπορτάζ, η «Mundo Deportivo» είχε ως τίτλο το «Αντίο Μπιλμπάο, γεια σου Αθήνα» και υπότιτλους: «ο Ορμπάιθ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί στο Μπιλμπάο και το απόγευμα ταξίδεψε στην Ελλάδα» και «θα παρουσιαστεί σήμερα και θα αγωνιστεί δανεικός για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό».


Την ίδια μέρα (31-8-2011), στο δικό της ρεπορτάζ, η βασκική πολιτική εφημερίδα «Deia», είχε τον τίτλο «ο Ολυμπιακός ενισχύεται με τον Ορμπάιθ» και υπότιτλους: «ο ελληνικός σύλλογος θα πληρώσει το συμβόλαιο του παίκτη, που χθες πέταξε στην Αθήνα για να υπογράψει τη συμφωνία του δανεισμού» και «η διαπραγμάτευση βρισκόταν σε καλό δρόμο εδώ και τρεις εβδομάδες, λόγω της επιμονής του Βαλβέρδε».





sport24
>Αν είσαι ΤΕΡΑΣ του Στοιχήματος τότε κανε κλικ Εδώ....BetBeast.com
>Η SWISS σας προσφέρει ταξίδια για δύο άτομα! Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
��������� | Contact | Widgets | Terms of Use